Ψάχνετε την πιο συμφέρουσα τιμή για τα προς ανακύκλωση υλικά σας;

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανακύκλωση SCRAP – Αγορά και Πώληση Σιδήρου & Μετάλλων

Στατιστικές μελέτες έχουν δείξει πως το 40% των μετάλλων που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως αλλά και το 100% του χάλυβα στην Ελλάδα, αποτελούν προϊόν ανακύκλωσης με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση φυσικών πόρων, αλλά και ενέργειας.
Έχοντας ως γνώμονα τα παραπάνω στοιχεία και με κύριο άξονα τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών περισυλλογής παλαιού σιδήρου αλλά και των λοιπών μετάλλων στοχεύουμε συνεχώς στην ενημέρωση και συνεχή ανάπτυξη της συγκεκριμένης δραστηριότητάς μας.

Αποξηλώσεις Βιομηχανιών, Εργοστασίων & Επαγγελματικών Χώρων

Βασιζόμενοι στην εμπειρία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας υπηρεσίες αποξήλωσης βιομηχανικών και επαγγελματικών χώρων, εγγυώμενοι τον συμφωνηθέντα χρόνο αποπεράτωσης του “έργου” και την ποιότητα των εργασιών διάλυσης και αποκομιδής.

  • Αποσυναρμολογούμε τον εξοπλισμό με εκπαιδευμένους εργατοτεχνίτες.
  • Απομακρύνουμε τα μηχανήματα και το scrap με γερανοφόρα οχήματα και φορτηγά.
  • Εφαρμόζουμε αυστηρούς κανόνες ασφαλείας.
  • Παραδίδουμε το χώρο άμεσα για περαιτέρω αξιοποίηση.
  • Χορηγούμε βεβαιώσεις παραλαβής των προς ανακύκλωση υλικών.

Ανακύκλωση Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Συσκευών

Στην All Metal Recycline S.M.P.C, παραλαμβάνουμε  απο ιδιώτες και εταιρείες “Λευκές ηλεκτρικές συσκευές (πλυντήρια, ψυγεία κουζίνες κ.α.) όπως επίσης ηλεκτρονικές συσκευές (υπολογιστές, τηλεοράσεις, εκτυπωτές, τηλέφωνα κ.α ) και γενικά πάσης φύσεως ηλεκτρικές η ηλεκτρονικές μικροσυσκευές.

Όντας αδειοδοτημένοι για την εν λόγω δραστηριότητα, προσφέρουμε συμφέρουσες τιμές και ανακυκλώνουμε με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Προσφέρουμε τη δυνατότητα συλλογής και μεταφοράς των παραπάνω συσκευών από τον χώρο σας (εντός αττικής) με δικά μας μέσα, εφόσων πρόκειται για μεγάλη ποσότητα και κατόπιν επικοινωνίας.